måndag 29 augusti 2011

Cykelvagn. Anyone?
Har lite känningar av halsont idag. Vågar inte chansa så jag har laddat med Esbiritox och tar en lugn kväll. Hoppas att det är borta tills i morgon.

Imorgon bitti blir det promenad till cykel, sedan varsam frakt till närmsta cykelhandlare som får ge sin dom. Förhoppningsvis kan jag cykla inom det snaraste. Idag slog det mig också att man kanske skulle satsa på en cykelvagn som man kan sätta ner liten madame i. Någon som har erfarenhet av det?

4 kommentarer:

 1. stor erfarenhet av cykelvagn! färdades i sådan hela min barndom. dock varianten som var stor som en traktorvagn och som släpades från by till by när vi transporterades till skola och dagis av min arma moder. i vagnen satt två lagom nöjda töser som ömsom slogs, ömsom sysslade med andra hyss. utrymme fanns det dock gott om, filtar och kuddar och väskor och leksaker och fika rymdes i tingesten som var av tvåhjulig med gul metallram och träribbad botten.

  själva kör vi emellanåt vår jänta i en hamax sleepy, som inte har riktigt så mycket lutning att vi är bekväma med att hon somnar alltför ofta däri. men hon gillar det, både cyklandet och somnandet däri.

  hälsar
  li

  SvaraRadera
 2. SV : la upp ungefärligt "recept" på banankvargglassen ikväll på bloggen till dig!

  SvaraRadera
 3. Cykelvagn är ett superbra transportmedel så länge man har ett barn alternativt 2 rätt små(läs max 30 kg tillsammans). Det bästa är om man skaffar två fästen, för då kan man låsa fast vagnen vid dagis, nej förlåt förskolan, och den andra föräldern kan lätt hänga på vagnen på sin cykel vid hämtning. Skönt att barnet/en sitter lite väder- och vindskyddade och lätt att knöka in en matkasse på vägen hem.

  SvaraRadera
 4. Li: Låter som en bra investering ur barnsynpunkt. Vi tänkte att det kanske också skulle kunna vara en modell man kan gå med så kan en ev. cykla till dagis och den andre gå hem om så önskas.

  Josefin: Tack! Ska genast kolla in

  Maria SR: Det låter ju precis så som vi vill ha det. Måste gnast undersöka detta med vagn.

  SvaraRadera