onsdag 24 augusti 2011

Kettlebell workshop

Det känns som att alla håller på med kettlebell, vilket inte är så konstigt då det är kul, smidigt och utmanande. Men det gäller att veta vad man ska göra.

Jag har några gånger för snart tre år sedan deltagit i ett par kettlebellklasser, vilket gav jättemycket. Men nu vill jag veta mer. Passade nog har min kompis H (som också blivit kettlebellfrälst) bjudit in ett par instruktörer som ska hålla i en tretimmarsworkshop om två helger. Helt perfekt upplägg, man får träna (utomhus dessutom!), träffa kompisar och lära sig mer om olika kettlebellövningar. Om inget oväntat händer så tänkte jag vara med. Så efter det slår vi till på en måndagstabata med kettlebell efter det tycker jag.

7 kommentarer:

 1. måndagskettlebelltabata! ja! det gör vi. shit. vem behöver pt med dig som träningskompis. kanske försöker du smygfota/filma lite på workshopen, så vi utomsocknes får oss en dos också..

  försökte by the way köra att av passen som jag länkade till igår, men turkish get ups med 12 kg var för mycket. så det blev finslipning av front squat i modellen stege under knappt 10 minuter igår.

  oh, vad jag gillar mini-konceptet. träna intensivt, tungt och kort och så - klart!

  li

  SvaraRadera
 2. Jag ska göra mitt bästa för att föreviga workshopen. Små pass är bra pass (kul att höra om dina också), jag testade att att kombinera enarmssving med en snatch och press. Den var kul. Joru, nu ska jag sätta er på prov med måndagstabatan :)

  SvaraRadera
 3. ÅH vad bra! Det står på min "to test"-lista för framtiden. Finns workshops regelbundet i gbg så jag ska ta mig dit i höst...

  SvaraRadera
 4. Oooo... KB-workshop är på min "göra-lista" oxå. Är det någon som har bra tips på workshops i GBG?

  SvaraRadera
 5. jag ska höra mig för och se vad andra vet om kettlebell wokrshops i GBG. Så fort jag vet så posatr jag ngt litet om det.

  SvaraRadera
 6. Kolla in här för kb i götet
  http://www.kettlebellcenter.com/se/grp/workshops.php

  SvaraRadera
 7. Beata: tack för länken, den ska genast vidare till intresserade i gbg :)

  SvaraRadera