lördag 31 december 2011

Nyårslöpning

Vaknade upp och såg 8 minus på termometern. Inte riktigt vad jag hade packat för, men det visade sig bli strålande sol också så det värmde min sommartightsbeklädda löparben. Tog det väldigt lugnt (5:55 min/km) i ca 4 km. Försöker ha skadeförebyggande förmaningar i bakhuvudet och inte rusa iväg. Tusan vad skönt det var att springa igen. Något annat som värmde var att liten Madame skrek "mamma springa" så fort hon såg mig i löparkläderna. Det finns nog en liten löperska i henne med.

Hoppas ni får ett fint nyår och har bra planer för nästa träningsår. Jag återkommer med mina planer så fort jag är tillbaka i Stockholm.

Gott nytt år!

3 kommentarer:

  1. Heja heja! Bra att du tar det lugnt så att 2012 blir ett skadefritt år. Jag längtar till mitt nästa träningspass! Jag kör inomhus nu, löpband ( och styrka ) och det funkar fint men till våren blir det utomhuslöpning igen här i vårat fina reservat. Gott nytt år till dig och familjen!

    SvaraRadera
  2. Mika: ja ni har det lyxigt med så fina skogarna tätt inpå knuten. Själv så brukar jag ta mig ut till Ursvik i mellan åt, helt ok skog där med :)

    SvaraRadera
  3. Ursvikskogarna låter nice!! :)

    SvaraRadera