fredag 13 januari 2012

Teknikpass

Morgonträning idag igen. Har upptäckt att den här tiden är den bästa för teknikpass. Det är ganska lugnt på gymmet och man kan lätt öva handstående utan att störa eller i smyg bli skrattad åt. Det är också skönt för kroppen att det inte är den hårdaste träningen á la tabata i 40 minuter eller dyl.

Idag testade jag handstående. Jag minns det som en piece of cake. När jag gick i sexan så kom hela klassen in i ett hanståendedelerium och vi övade varje rast. Jag kunde lätt ställa mig på händer var som helst och stå där ett tag. Vi hade tävlingar i gymnastiken om vem som kunde stå på händer längts, olika lags längsta sammanlagda tid. Men idag, ett par försök innan jag ens tog mig upp och sedan var det en fot i väggen som gällde. Här finns det att öva på så jag lägger till det till mina mål. Passade också på att frivända och fick bra instruktionen av en riktig kraftsportkille.

Men nu jobb. Puh vad mycket packning det blir när man tränar innan jobbet. Men så himla värt det. ha en fin fredag!

2 kommentarer:

 1. Haga ja det var mycket som var lätt sim barn. Tänk hur man klättrar runt i klätterställningar som värsta smidiga ... Ja barnen. Nu är set med livet som insats man ger sig på handstående och toes to bar.

  Sv: testade en fika på svarta lådan. Får luncha nästa gång. Helt okej. :)

  SvaraRadera
 2. Wow, morgonträningar, bra jobbat!!
  Själv körde jag förmiddagsträning idag och är rätt så mör i kroppen. Köpte även nya träningsbyxor (adidas) för 240 kr på Igor sport. Handlar där, det är super när man behöver spara pengar. Försöker leva rätt så billigt nu för sommarsemestern kommer bli dyr i år...
  Ska fundera ihop ett träningsschema som jag ska följa tom slutet av mars, sen blir det nytt schemaupplägg.

  SvaraRadera