tisdag 9 augusti 2011

Hinderbana dag 10/22

Precis som sist blev det cykel fram och tillbaka till Karlbergs hinderbana. De dryga 5 km dit tar 15 minuter att cykel och är perfekt uppvärmning.


Hade idag excellent träningssällskap, vi var tre mammor (däribland Elbe och M) och en pappa från föräldragruppen som körde hinderbanan, ytterligare en mamma i välsignat tillstånd samt 4 barn. Det slog mig att det är ju grymt att man kan ses och träna fast barnen är med, samt att alla föräldrar inte behöver leva upp till myten om att man går fyra i bredd med lattemugg i handen.

Då jag kom först så körde jag banan ett varv innan de andra kommit. Sedan blev det baninspektionsomgång på andra varvet för dem som var nya/inte hade kört på ett tag och tredje varvet kördes det på för fullt igen. Hade dock missat att ta med mig klocka så det blev ingen ny tid. Den här gången kändes stora delar av banan mycket lättare, kom upp på dem snabbare, bättre taktik vid nedhopp och de svåra hindren avklarades på första försöket. Nu är målet att klara av den diagonala klättringen med rep, lära sig att helt hoppa över de låga hindren (dvs inte saxa över dem) samt ha en snabbare nedhoppningsteknik från de högre hindren.

Alltså, dag 10/22 ger 11 km cykel och tre varv hinderbana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar