tisdag 30 augusti 2011

Måndagstabata på en tisdag

Som sagt, det blev inget av halsontet. Jag kastade mig upp i ottan, spatserade bort till Spånga station (4,35 km tid 39:35), hämtade min ledsna cykel. Blev sedan hindrad att gå in på pendeltågstationen med hänvisning till att man inte får ta med cykel under rusningstid. Jag satte på mig en ledsen min och visade min nypunkterade cykel, och så fick jag ändå åka med.

Framme på jobbet 07:20, ombytt och klar på gym 07:30. Jag körde min måndagstabata och lade till tre övningar, sidoböj med kettlebell, enarmssvning med clean and press samt en övning som jag inte har något namn på då jag snodde den i från ett PT-pass jag tjuvkikade på förra veckan. Men, 12 kg kettlebell i händerna, upp på en hög låda med ett ben, upp på tå, fortfarande på ett ben och det andra dras uppåt som om du skulle göra ett utfallssteg. Sedan ner och växla ben. Bra spänstövning och ett bra sätt att öva på löpspecifik benträning.

Om måndagstabatan; skalbaggen kändes lite mesig, den tar vi bort framöver. Kändes som att man tappade en del puls på den och då försvinner lite av charmen med ett intensivt pass.Vad tror ni, kan man börja ana lite arm- och axelmuskler?

1 kommentar:

  1. man kan komma nästan skrämmande långt på att sätta på sig en flickaktig och ledsen min...

    li

    SvaraRadera