onsdag 7 september 2011

Det blev fler gånger

Ibland ska man nog bara låta saker vara som de är. Te.x ett par schyssta löparskor, pw-skor eller träningsskor. Det är som att man klivit över en magisk gräns den där dagen när man visar sig offentligt i något som är menat för träning men som nu helt plötsligt sitter på ens kropp tillsammans med helt vanliga kläder.

Själv minns jag att det hände i Portugal, jag var där på en träningsresa med Spring time travel. Det var en av de sista kvällarna den där veckan. Fötterna var trötta och ömma efter många mil och jag tänkte att, äh vad sjutton, alla andra är ju också löpare här. Men jag var ändå tvungen att deklamera för N, K och O som jag gick ut med, att det aldrig hänt förr och att de inte fick hålla det emot mig nu när det hände en enda gång. Men det har blivit fler.

Nu till poängen. Nu kan jag ändå känna mig bekväm i de flesta lägen när jag själv valt att ha t.ex mina Nike free till vardags. Men jag skulle aldrig drömma om att sätta på mig något sådant här. Det är som att de skulle göra vardag av något och så blev det bara överutvecklat. Schyssta vanliga träningsskor är väl också skor? Nä nu smyger jag iväg till dagsihämtning i ett par vanliga, men snygga, löparskor. Inga pseudosnowjoggers som sägs vara bra för formen på rumpan om jag går länge i dem.


2 kommentarer:

  1. Åh, smaken är som baken... jag älskar sånt där, galna prylar. Sen kanske funktionen inte är den bästa, jag har ju ett par Easytones som jag går i och de har varit riktigt bra för mina höfter men jag tror väl inte särskilt mycket på träningseffekten. Ändå blev jag sugen att prova dessa snowjoggers. Om någon skickar dem gratis i alla fall...

    SvaraRadera
  2. Elbe: kunde nästan just tro att du gillade konceptet med lite special shoes :) Har inget emot grundutförandet, men därefter njaaa....

    SvaraRadera