lördag 17 september 2011

Frukostera


Försöker tänka nytt inför min energiboostarutmaning. Nu den första veckan så testar vi Tastelines matkasse så redan där har det blivit lätt. Mat som funkar för hela familjen plus matlåda varje dag. Sedan är det ju alla mellanmål, frukostar etc.

Från min tid som vegan så är jag en sucker för jordnötssmör (standard 1a frukostsmörgås på den tiden; rostat surdgesbröd med jordnötssmör, lite sallad och skivade tomater, on the top trocomare). Nu såg jag att Renée Voltaire börjar sälja ett mandelsmör. Kunde inte motstå. Det var helt ok, en annan känsla, men mycket gott. Om man är inne i rawfood svängen så funkar det där också. Förmodligen kan man säkert göra ett eget mycket billigare och kanske piffa till det med lite extra salt då?

Första frukosten ut får alltså bli en modifierad variant av den där gamla 1a frukosten. Smörgås med mandelsmör och grönsaker samt havregrynsgröt med sojamjölk och lingon. Nu jäklar ska jag äta mig så frukostmätt att jag inte dör småätardöden redan vid niofikat på jobbet.

2 kommentarer:

  1. Mandelsmör som jag letat efter!! Nu vet jag ju vilket märke jag ska leta efter :) Tack!

    SvaraRadera
  2. Trillingnöten: Hittat det? Det är så himla gott :)

    SvaraRadera