torsdag 1 september 2011

Så här gör ni

Ni var många träningskompisar där ute som gav respons på inlägget om familjetid och träning. Några av er verkar vara i relationer där en av er är föräldralediga och får till träningen bra just därför. Några av er siktar redan i dag på transportträning eller har det som mål. Några av er tränar hemma och kidsen får akta sig när föräldrarna löper amok på vardagsrumsgolvet och någon av er struntade helt i kontinuitet och gav allt för kontraster.

Vi kan väl återkomma till ämnet? Jag tänker att det är en angelägen fråga.
Låt se, vi lägger till lite hösttrusk och snömodd och så ser vi hur det står till då. Jag gissar att det är då vi behöver som mest pepp för att få ihop alltsammans. Kanske har någon av er en revolutionerande lösning på detta om ni bara får suga på karamellen lite.

Tack och lov har vi en liten madame som älskar att springa på löparbanan och kasta boll på fotbollsplanen när vi i familjen som är längre än 81 cm passar på att träna.

4 kommentarer:

 1. Väldigt rolig blogg!
  Jag har ju inte provat att springa så mycket snö ännu, då jag är rätt ny inom detta med löpning.
  Men regn har jag iaf fått prova på.
  Och faktum är väl att jag tycker det är ganska skönt att springa i regn.
  Jag har tyckt att varma sommardagar har varit riktigt tufft att springa på. Haft lite jobbigt med värmen.
  Så jag kan nästan se fram emot lite kallare dagar.
  Klä sig efter väder blir väl en princip att leva efter :-)
  Annars hoppas jag mest bara att jag KAN springa när höst/vintern närmar sig... just nu bråkar jag lite med en skada :-(

  Ha en fin dag, och tack för en kul blogg!

  SvaraRadera
 2. Ja, det gör vi tycker jag! Då kommer jag ha mer att komma med också, när jag börjat jobba. Fördelen med att träna hemma (och inte kunna springa oavsett väder) är iaf att jag inte kan använda snömodd som ursäkt :-).

  SvaraRadera
 3. Jag började jobba för ett år sen och då var min lilla tjej ett år gammalt. Efter några mindre lyckade försök att träna efter jobbet har jag kommit fram till en lösning där jag antingen tränar före jobbet eller på lunchen, plus ett pass på helgen. Jag bor, jobbar och tränar inom en kvart från varandra (på cykel) vilket underlättar vardagspusslet. Jag brukar träna 3-4ggr/v och promenera ca 1/2h före jobbet. Upplägget har funkat både vinter- och sommartid.

  SvaraRadera
 4. Jalapeno:Ja det krävs nästan något eller några år innan man förstår sig på årstidernas växlingar sett utifrån löpningen. Hoppas även du kommer att gilla löpning i snö.

  Beata: Haha, ja snömodd inomhus hoppas vi att du får slippa

  Ann-Louise: Jag tycker också det är smidigast att ha klarat av träningen när man kommer hem från jobbet. Då kan man lättare fokuser på att vara hemma med just nära och kära. Men jäklar vilket pussel det blir ibland.

  SvaraRadera