lördag 7 januari 2012

Aha!

Årets första gladiatorpass är nu avverkat. Kul, men det märktes att jag orkade lite mindre på vissa grejer och på andra var det som om jag inte gjort annat än tränat hela hösten. Men det är en helt perfekt genomkörare på ca 60 minuter. Cirkeln i mitten är en riktigt killer (300 m rodd mjölksyranivå, 10 burpees, 20 svingar åsså tre varv av detta).

Snart blir jag granne med Elbe, eller snarare att hon+familj flyttar in på vår gata i stan. Hon skrev som kommentar till det förra inlägget att det vore som en dröm att ha en lokal precis i närheten här där man kan stå på händer, snurra i de romerska ringarna, bli starkare, låta kidsen hänga med och springa av sig. Då slog det mig att drömmen måste ju vara att kunna gå i hop några stycken och hyra en gymnastiksal. Den behöver ju inte vara så fancy, men finns det ribbstolar, mattor, bockar, romerska ringar etc så är man ju en bra bit på vägen. Det vore helt klart värt att kolla upp. Är du med Elbe?

2 kommentarer:

  1. Men va... min kommentar försvann. Jag skrev "OM jag är med!" Och att jag började surfa runt på sidor efter lediga salar ;)

    SvaraRadera
  2. Elbe: Då ser vi till att fixa det! Kan vara kul att dela ett mål med någon och fixa sin egna grej. I love DIY.

    SvaraRadera